5 Eylül 2009 Cumartesi

cFosSpeed - Trafiğini düzenle,İnternetini hızlandır!

cFosSpeed Nedir?

cFosSpeed bir trafik düzenleme programıdır. En önemli özelliği,paket sıralamasını yerine koyarak pinginizi düşürmesidir. Download yaparken internetiniz aşırı mı yavaşlıyor? Yada upload yaparken? Upload-Download yaparken pinginiz 1,000 lere mi çıkıyor? Artık böyle şeylerle
uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Ayrıca program,bilgisayarınızın sağ alt tarafında yarı saydam bir bilgi penceresi görüntüleyerek istediğiniz anda bilgiayarınız ve internetiniz hakkında gerekli bilgileri
size ulaştırıyor.

Downlodınız ve/veya uploadınız internetinize büyük bir etki yaptığı zaman program devreye giriyor ve ping sürenizi en aşağıya indirmek için paketleri düzenliyor. Resimde gördüğünüz 49.1K
Ben bir web sayfasını açtığımda oldu. Program,web sayfasını açmak için gerekli paketleri hemen öne alarak web sayfasının hızlı açılmasını sağladı,ve saniyeler içine 49.1K 728 Gibi bir değere düştü. Yeşil ibare ise upload yaptığınızda artıyor,ve tabii CFosSpeed tarafından kontrol altına alınıyor. Program ücretli ama 30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. 10 Ms (MiliSaniye) ibaresi her zaman orda bulunmuyor. 15 Saniyede bir çıkarak,yada aşırı arttığında çıkarak sizi bilgilendiriyor.
yandaki bilgi penceresini kapatmak için ise üstüne 2 kez tıklamanız yeterli. Bilgi penceresini kapatsanız bile trafik düzenlemesinin devam edeceğini unutmayın. Trafik düzenlemesini iptal etmek istyorsanız programın sistem tepsisindeki küçük işaretine sağ tıklayıp "Trafik Düzenlemesini Durdur" seçeneğini seçmelisiniz.

Programdan tam verim almak için,ilk kullanımda Sağ tık > Hattı ayarla,Ardından Sağ tık > Güzarhagları yeniden algıla demeniz gerekir. Programdan tam verim almanız 1-2 gün arası sürebilir.

Download hızınızı daha da azaltıp ping süresine odaklanmak isterseniz yapmanız gereken sistem tepsisindeki cFosSpeed ikonuna sağ tıklayıp "Ping Süresine Öncelik Ver" demeniz.

Ayrıca,paket gönderimi-alımı ve internet kullanımı ile program çalıştığı sürece veri toplamaktadır.İstediğiniz zaman gene sistem tepsisindeki küçük ikona sağ tıklayıp > Kullanım Grafiği diyerek bu grafiklere ulaşabilirsiniz.

Tebrikler! Artık internette 3 kat daha hızlısınız!

CfosSpeed'i indirmek için Buraya Tıklayın.

0 yorum:

  ©Web Teknolojileri Blogunda Yayımlanan Tüm yazılar Creative Commons Lisans Haklarıyla korunmaktadır. Kaynak Gösterilmek şartıyla kullanılabilir.

Creative Commons License